Over Berg Uitzendgroep

Berg Uitzendgroep is opgericht in 2004 als intermediair voor de inhuur van vakkrachten in de bouw. Inmiddels bemiddelen we ook actief personeel op mbo- en hbo-niveau voor functies op administratief, IT- en technisch vlak. Door korte communicatielijnen zijn we flexibel en intensief betrokken bij onze opdrachtgevers. Elke organisatie is immers uniek, en dat vraagt een persoonlijke aanpak.
Ons doel: tevreden werkgevers én werknemers, in heel Nederland!

Dienstverlening

Uw organisatie moet zich steeds sneller aanpassen aan de marktwerking en soepel kunnen inspelen op veranderingen op de arbeidsmarkt. Een flexibel personeelsbestand is essentieel geworden om pieken op te vangen en de personeelskosten controleerbaar te houden.

Berg Uitzendgroep biedt u deze flexibiliteit door vakkrachten op uitzendbasis of detachering beschikbaar te stellen. Maar ook als u op zoek bent naar een gespecialiseerde medewerker voor een vaste dienstbetrekking kunnen wij deze voor u werven en selecteren. En u betaalt alleen als u tevreden bent over de werknemer! Voor de verloning en het contractbeheer werken we samen met gecertificeerde partners en volgens de cao-voorschriften.

Voor onze uitzendkrachten staan wij altijd klaar. Onze uitzendkrachten ontvangen elke week op tijd het salaris en wekelijks informeren wij of alles naar wens verloopt. Zijn er veranderingen in de sector waar de uitzendkracht werkzaam is, dan bekijken we de mogelijkheden voor bijscholing. Zodat u kansen op de arbeidmarkt blijven groeien.

Nieuwsgierig wat Berg Uitzendgroep voor u als werkgever of werknemer kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!