Flexibele inzet van personeel

Heeft u personeel nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Bent u op zoek naar een vaste kracht maar wilt u die liever eerst op uitzendbasis uitproberen? Of u wilt de jaarlijkse seizoenspieken flexibel invullen? Dan is een uitzendkracht van Berg Uitzendgroep voor u de oplossing!

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een vakbekwame schilder, allround timmerman of ervaren werkvoorbereider/calculator. Ook administratief ondersteunend personeel regelen wij voor u.

Onze werkwijze

Graag horen wij van u wat voor medewerker u zoekt, en aan welke eisen deze moet voldoen. Aan de hand van het functieprofiel gaan wij direct op zoek naar de gevraagde medewerker. Zodat die op het juiste moment ingezet kan worden en uw werkzaamheden binnen uw organisatie geen vertraging oplopen. De administratieve werkzaamheden zijn daarbij geheel voor ons, zodat u rustig verder kunt ondernemen.

Onze uitzendkrachten krijgen een salaris conform de ABU cao (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Berg Uitzendgroep werkt samen met volledig gecertificeerde partners voor de loonverwerking en het contractbeheer, waardoor u verzekerd bent van een correcte toepassing van de wetgeving, het cao-loon en de secundaire arbeidsvoorwaarden voor vakkrachten.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!